2013. július 27., szombat

Várható sorozatok

A közeljövőben is el leszünk látva remeknek ígérkező doramákkal.

Két nyomozóról, pontosabban egy racionalista detektívről (Taecyeon - Dream High), és egy halottlátó fiatal nőről (So Yi Hyun - Alice in Cheongdamdong, I Hear Your Voice) szól a Who are You? című misztikus románc, amelynek első részét július 29-én láthatjuk. A szellemvilágot a sorozatban többek között Kim Jae Wook (Coffee Prince, Mary Stayed out All Night) képviseli. (Van egyébként egy 2008-as, ugyanilyen címen futó, Go Ah Ra főszereplésével készült, szintén "szellemes" dorama, de a két sorozatnak semmi köze egymáshoz.)

Augusztus 5-én indul a Good Doctor, egy kórházas-romantikus melodráma Joo Wonnal (Ojakgyo Brothers, Gaksital) és Moon Chae Wonnal (The Princess' Man, Nice Guy) a főszerepben. A történet érdekessége, hogy Joo Won egy gyógyításban kiemelkedően tehetséges autista fiatalt alakít.


Two Weeks - egy augusztus 7-én adásba kerülő akció-thriller sorozat, amely újra izgalommal töltheti el a Lee Jun Ki-rajongókat. További főszerepekben: Kim So Yun (IRIS, Prosecutor Princess, Dr. Champ, The Great Seer), Ryu Soo Young (Bad Couple, My Princess, Ojakgyo Brothers), Park Ha Sun (AD Genius Lee Tae Baek).

Szintén augusztus 7-i kezdettel egy horror-fantasy-vígjáték is adásba kerül, mégpedig nem más, mint a Hong nővérek legújabb alkotása, a Master's Sun. A főszereplő So Ji Sub (Sorry, I Love You, What Happened in Bali, Ghost), aki rideg üzletembert alakít, valamint Gong Hyo Jin (Thank You, Pasta, The Greatest Love), aki egy baleset következtében új képességet szerez: látja a szellemeket.




4 megjegyzés:

  1. Köszi az előzeteseket, én már mindegyiket várom... :) Leginkább a Joo Won-os Good Doctorra leszek kíváncsi, remélem, sikerül neki visszakapaszkodnia a legjobbak közé (a 7th Grade Civil Servant-ról inkább nem is beszélnék...)

    A blogod új kinézete nagyon tetszik! :) Nagyon jól néz ki ez az új alak, és még fejléced is lett... :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Jackimi! Köszönöm szépen az előzeteseket! Nem fogunk unatkozni a
    jövőben sem, ahogy látom. Mindegyiket várom, talán én is a Good Doctort a legjobban, az előzetes alapján Joo Won ismét brillírozni fog! Remélem talál a sori fordítót is magának! Még szebb lett az oldalad a fejléccel!

    VálaszTörlés
  3. Köszi mindkettőtöknek :-)
    Igyekeztem áttekinthetőbbé tenni az oldalt.

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen az előzeteseket, nagyon jónak ígérkeznek. Mind a három pont az én ízlésem, kedvenc színészeimmel megtűzdelve. :D
    A Good Doctor kiemelkedik közülük, főleg a téma, de a két főszereplő miatt is. Izgalmas lesz látni, vajon milyen karaktert hoz majd Joo Won.
    A fejléc nekem is nagyon tetszik, tényleg szép lett.

    VálaszTörlés