2015. május 13., szerda

SOROZATHÍREK

Hogy a nyár se teljen unalmasan azoknak, akik vakáció helyett kénytelenek a szokásos taposómalomban tölteni a napsugaras évszakot, íme három újabb sorozat, amire lehet készülni:

Az egyik a nagy sikerű tajvani In Time With You koreai feldolgozása. Ez végre olyan adaptáció, amelyhez lesz összehasonlítási alapom, mivel láttam az eredetit. És bár nem ez a legnagyobb tajvani élményem idáig, de elmondható, hogy egyedi, viszonylag realisztikus emberi kapcsolatokat bemutató, szórakoztató darab. Kíváncsi vagyok, hogy fenntartják-e ezt a vonalat az alkotók, vagy teljesen a saját ízük szerint alakítják. A főszerepekben nem mást láthatunk majd, mint Ha Ji Wont (aki legutóbb az Empress Ki-ben csillogtatta meg tehetségét), valamint Lee Jin Wook-ot (Nine Time Travels, Three Musketeers). A címe The Time I’ve Loved You, 7000 Days, és a jelenleg futó Divorce Lawyer in Love-ot fogja váltani.

Oh My Ghostess a címe másik vígjátéknak, amit személy szerint nagyon várok, és remélem, olyan lesz, amilyenre a szereplők, a producerek meg az előzetes szinopszis alapján számítani lehet - mozgalmas és szórakoztató. Egy séfről, valamint egy nagyon visszahúzódó éttermi alkalmazottról szól, aki titokban odavan a főnökéért. Utóbbit hirtelen megszállja egy kéjvágyó "szűz kísértet" (tudvalevő, hogy a koreai hagyomány szerint ez különösen veszélyes fajtája a szellemeknek). A séfet Jo Jung Seok (The King 2 Hearts, You're the Best Lee Soon Shin) fogja megszemélyesíteni, a beosztottját Park Bo Young (aki jellemzően inkább mozifilmekben játszott idáig). A kísértet szerepére keresve sem lehetne jobb jelöltet találni Kim Seul Gi-nél (Flower Boy Next Door, Discovery of Romance).

Május 20-án indít a Masked Prosecutor, Kim Sun Ah-val és Joo Sang Wook-kal. Mindkét főszereplő színész jelentős meggyőző erő a szememben. Kim Sun Ah-t (My Name is Kim Sam Soon, Scent of a Woman stb.) azt hiszem, egyetlen veterán doramarajongónak sem kell bemutatnom. Ezúttal rendőrnőt alakít. Joo Sang Wook-nak a komikus oldala az, amit igazán értékelek, és bár a vígjátékai nem feltétlenül a kedvenceim, de az alakítása sosem okoz csalódást. Itt ő lesz a címszereplő - egyfajta koreai Bruce Wayne vagy Clark Kent - nappal unalmas ügyész, éjszaka azonban álarcos igazság bajnoka. Hab a tortán, hogy Eum Ki Joon, aki Sun Ah partnere volt a Scent of a Woman-ben is, és sokak szívét megnyerte, ez alkalommal negatív szerepben tűnik fel mellette, korrupt ügyészt alakít.

1 megjegyzés:

  1. Szia Jackimi! :)

    Már én is várom ezt a két sorozatot, bevallom, főképp a női színészek miatt. Ha Ji Won-t nagyon megszerettem az Empress Ki alatt, Park Bo Young-ot pedig a Hot Young Blood kapcsán. Eddig egyik színésznő alakításában sem csalódtam és az alapszituációk is érdekesek (főleg a szellemes), úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak átírni a koreaiak. :)

    VálaszTörlés