2016. május 13., péntek

A 10 leggyűlöletesebb főgonosz a koreai doramákban

Ebből a körből megint csak nehéz kiemelni tízet, mert szinte minden sorozatban akad belőlük legalább egy. Itt viszont azokat akartam összegyűjteni, akiket nem egyszerűen csak jól esett utálni és szurkolni a bukásukért, de egyenesen elviselhetetlen lett volna, ha nem bűnhődnek meg valamilyen módon, annyira undorítónak találtam a lényüket és a cselekedeteiket.

1. Angry Mom - Itt nem egyetlen erkölcstelen gazember, hanem egy egész brancs pusztulásáért szurkoltam teljes szívből. 


2. Hotel King - Szó nincs rá, mennyire utáltam ezt a vén csirkefogót (érdekes, hogy színészt állandóan megtalálják ezek a szerepek, a May Queen-ben is hasonló figurát alakított).


3. Nice Guy - Han Jae Hee. Számomra a leggusztustalanabb, amikor valaki visszaél mások önfeláldozásával, utána meg még ő játssza az áldozatot.


4. Kill Me, Heal Me - Gyerekek terrorizálására semmilyen mentség sincs.


5. Secret - Aki a saját karrierjéért nemcsak a nőt áldozta fel, akit állítólag szeretett, de a meg nem született gyermekét is.


6. Signal - A korrupt zsaruk egyik legocsmányabb mintapéldánya.


7. City Hunter - Mások életével játszó szemétláda.


8. 49 Days - Magukat barátnak hazudó, lelkiismeretlen árulók.


9. Falling for Innocence - Barátgyilkos.


10. The King 2 Hearts - Elmebeteg világuralomra törekvő gyilkos. Elég képregényszerű, de gyűlöletes.
4 megjegyzés:

 1. Kedves Jackimi!
  Elég sokat láttam az általad felsoroltakból, nekem a Hotel King fő gonosza volt a legbántóbb, Lee Deok-Hwa szerintem még May Queen-ben is nagyon gonosz volt,de az is igaz, hogy Ő még sohasem játszott pl.aranyos nagypapát.
  gyomar :-)

  VálaszTörlés
 2. Szia Jackimi!
  Te még ugye nem láttad az East of Edent?
  Hát ott is vannak válogatott főgonoszok, nálam ez a kedvenc sorozat még mindig, pedig már milliót láttam utána. Jo Min Ki ott a főgonosz, beférne erre a listára 11-diknek.
  Üdv.
  Mónika

  VálaszTörlés
 3. Nem szeretnel olyan listat is allitani, amiben a szimpatikusab vagy valamiert szeretheto fogonoszokat rangsorolod? :D
  Nalam a favorit az biztos hogy az I remember youbol lenne a sorozatgyilkos. :D

  VálaszTörlés
 4. A The King 2 Heart John Mayere iránt én is hasonlóan érzek, számomra egy valódi pszichopata. Ezzel együtt minden elismerésem a színésznek, hogy ennyire utálnivaló lett a karakter, jól megformázta.

  VálaszTörlés