2012. április 14., szombat

Sorozathírek


BIG
Műfaj: romantikus vígjáték
Epizódok száma: 16
Vetítés ideje: 2012. június 4-
Szereplők: Gong Yoo, Lee Min Jung, Suzy, Jang Hee Jin

A Hong nővérek 8. vígjátéka, amelyet joggal tekinthetünk a Segítség, felnőttem! című Tom Hanks-komédia koreai változatának is – legalábbis a cím és a szinopszis ezt sugallja. Persze azért van egy kis eltérés: itt nem egy kisgyerek nő meg egy éjszaka alatt, hanem egy 18 éves fiú lelke kerül váratlanul egy 30 éves férfi testébe. Az illető sikeres orvos, akinek a jegyese ráadásul a fiú középiskolai tanárnője.


I do, I do
Műfaj: romantikus vígjáték
Epizódok száma: 16
Vetítés ideje: 2012 május
Szereplők: Kim Sun Ah, Lee Jang Woo, Im Soo Hyang, Park Gun Hyun

Egy sikeres, ragyogó jövő előtt álló 30-as szingli cipődizájner egyéjszakás kalandba keveredik a vállalat új alkalmazottjával, aki ráadásul jóval fiatalabb nála. A kalandnak  eredménye is lesz, a hölgy teherbe esik, s a “baleset” tökéletes káoszba taszítja jól megtervezett életét. A riválisa csak erre vár, hogy átvegye az irányítást a cége felett. Mindemellett főhősnőnk nem mást fog ki nőgyógyászának, mint az egykori szerelmét. Kicsit bizarr, nemdebár?


Queen In Hyun’s Man
Műfaj: romantikus
Epizódok száma: ?
Vetítés ideje: 2012. április 18-
Szereplők: Ji Hyun-Woo; Yoo In-Na; Kim Jin-Woo; Jin Ye-sol; Park Young-rin

2012 az időutazós sztorik éve Dél-Korea tévéfilmgyártásában, úgyhogy ezt a történetet is odatehetjük a többi mellé, csak hogy teljes legyen a repertoár.
Park Boong Do egy tiszteletreméltó Csoszun-korabeli tudós, In Hyun királynő hűséges támogatója. Valódi love story-ja akkor bontakozik ki, amikor 300 évet utazva a jövőbe, a XXI. századi Szöulba kerül, és találkozik egy színésznővel, aki In Hyun királynő szerepét kapja egy telenovellában.


Faith
Műfaj: történelmi
Epizódok száma: ?
Vetítés ideje: 2012. augusztus
Szereplők: Lee Min Ho, Kim Hee Sun, Philip Lee, Kim Seung Soo, Lee Min Young

Történelmi dráma fantasy beütéssel. A főszerepet eredetileg Lee Jun Ki kapta volna, neki azonban már ott az Arang, úgyhogy érjük be Lee Min Ho-val (akinek tudomásom szerint ez lesz az első kosztümös sorozata, de bizonyára jól fog neki állni a hímzett selyemruha, a paróka és megkockáztatom, még tán az álszakáll is).
"Lapzárta" utáni hír: miután az alkotók ebbe is bele akarnak applikálni egy időutazós csavart, plágium per van kilátásban a Time Slip Dr. Jin című hamarosan vetítésre kerülő sorozat kapcsán. (Utóbbi egyébként egy japán dorama koreai feldolgozása.) Hogy kinek van igaza, azt majd a szakértők eldöntik.




1 megjegyzés:

  1. Köszönet az ismertetőkért. Én leginkább a Big-re Gonng Yo miatt és a Faith-re Lee Min Ho miatt leszek kiváncsi. Viszont az írják, hogy a Faith plágium gyanús, de remélem azért levetítik.
    Itt a cikk : http://www.soompi.com/news/lee-min-hos-faith-being-accused-for-plagiarism-by-song-seung-huns-time-slip-dr-jin

    VálaszTörlés