2012. október 20., szombat

RÖVIDHÍREK

Egyszerre három hír is megjelent a Dramabeans oldalán, ami számomra érdekes, és gondoltam megosztom azokkal, akik az említett oldalt nem követik (lévén angol nyelvű).

LEE SEUNG GI ÚJ KOSZTÜMÖS FANTASY SOROZATBAN
Gumiho-barát királyunk, Lee Seung Gi (Shining Inheritance, My Girlfriend is a Gumiho, The King 2 Hearts) egy új kosztümös fantasy sorozat főszerepét kapta, amelyet valamikor 2013-ban fog műsorára tűzni a televízió. A munkacím Gu Family Book. Ez már csak azért is érdekes, mert Seung Gi a sorozaton keresztül ismét kapcsolatba kerül az oly népszerű Gumiho (kilenc farkú róka) legendával, csakhogy ezúttal nem elégszik meg a barát szerepével - egy félig ember, félig róka teremtményt fog játszani.
A partnerének Suzyt (BIG) szemelték ki, de még nem mondott határozott igent a szerepre.

MEGKEZDŐDÖTT AZ ALICE IN CHEONGDAM-DONG FORGATÁSA
Az SBS-en a Five Fingers című sorozatot fogja követni decemberben, és már meg is kezdődtek a forgatások. Mint már említettem egy korábbi bejegyzésben, Moon Geun Young és Park Shi Hoo a főszereplők.

LEE PHILIP MEGSÉRÜLT A FAITH FORGATÁSÁN
Szegény Kék Sárkányunk, Lee Philip (The Legend) egy korábbi szemsérülés miatt sürgős beavatkozásra kényszerül, ezért végleg eltűnik a színről a Faith című sorozatban. Igaz, már nincs sok rész hátra, és az eredeti tervekkel ellentétben nem is töltött jelentős időt a színen, azért kár, hogy még a záró partin sem vehet majd részt. Mielőbbi jobbulást neki.

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen Jackimi a legújabb híreket!
    Kíváncsian várom már Lee Seung Gi-t, mint Gumiho-t!
    Férfi Gumiho-t még talán nem is láttunk, ez mindenképp újdonság lesz!!!
    Park Shi Hoo-t is várom már az új sorozatában!
    Lee Philipnek én is gyors gyógyulást kívánok! Sajnálom, hogy nem szerepel a további részekben, még ha csak pár perc a jelenléte, akkor is hiányozni fog!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Köszönöm a híreket.
    Eddig nem volt időm hozzászólni, de most igen. A Five Fingers-t az elején én nagyon lehúztam, de mostanában egészen rákattantam, a May Queent pedig hanyagolom, mert eléggé uncsi lett. Ami biztosan tartja magát a Nice Guy. - legalábbis nálam. ALICE IN CHEONGDAM-DONG -ot én várom, kiváncsi vagyok.
    Még 1x köszönöm a híreket és szép estét kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a Five Fingers-t a 9. résznél felfüggesztettem, egyszerűen nem akaródzik tovább nézni, Joo Ji Hoon játéka valahogy nekem nagyon egysíkú, Ji Chang Wook drágámra meg nagyon faramuci szerepet szabtak. A May Queen továbbra is egész jól leköti a figyelmemet. Hát ebből is látszik, kinek a pap, kinek a papné :-)

      Törlés
  3. Csodálkoztam is, hogy Kang dokit(Lee Philip)olyan hirtelen "meghalasztották". A híreid után már minden reményem elszállt, hogy netán mégis újra láthatom. Arra gondoltam, hogy mint látható szellem segít majd elkészíteni a Gyógyítónak az ellenmérget. :( Remélem mielőbb felépül és más soriban majd láthatom.:)

    VálaszTörlés