2013. szeptember 22., vasárnap

Smile, You kész!

Akik már nagyon várták, azoknak örömteli hírrel szolgálhatok: végre valahára elkészültünk Qilin felbecsülhetetlen segítségével a Smile, You című 45 részes sorozattal, ami immár szégyenszemre 3 év óta húzódott.


Az elkészült feliratcsomagot ITT találjátok.
Akik esetleg méltónak tartják a sorozatot az archiválásra, azoknak javaslom, ne csak a maradék részeket, hanem a többit is mentsék le újra, ugyanis az egész feliratállományt újra átnéztük és javítottuk. Aki csak most kezd bele, annak is a javított részekkel ajánlott a megtekintése.

Ja, és mindenkinek jó szórakozást!

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm a befejező részeket! :-D

  VálaszTörlés
 2. Micsoda hír!! Nagyon szépen köszönöm az utolsó részek feliratát, valamint a kitartó, áldozatos, és remek munkát mindkettőtöknek. :)

  Ayana

  VálaszTörlés
 3. Szia Jackimi! Hálásan köszönöm a befejező részeket.Megkérlek,hogy a jelszót elküldeni sziveskednél.Hálásan köszönöm.

  VálaszTörlés
 4. Szia Jackimi! Hálásan köszönöm!!!!

  VálaszTörlés
 5. Szia Jackimi! Először is szeretném megköszönni a munkátokat, nagy kedvencem ez a sorozat:) A te feliratoddal kezdtem el nézni, amit akkor a d-addictsról töltöttem le. Mivel szeretném újranézni magyar felirattal, ha szabad én is elkérném a jelszót. Még egyszer köszönöm a munkátokat!

  VálaszTörlés
 6. Kedves Jackimi!
  Nagyon szépen köszönöm, hogy megnézhetem ezt a sorozatot magyar felirattal. Elnézést, hogy csak most köszönöm meg, de most jutottam el odáig, hogy rájöttem, hogy lehet hozzászólást írni a blogodon.

  VálaszTörlés
 7. Szia Jackimi!
  Szeretném a Smile you c. sorozat feliratához a jelszót megkapni ha lehetséges. Előre is köszönöm és további jó munkát kívánok.

  VálaszTörlés
 8. Szia Jackimi!
  Szeretném én is a Smile you c. sorozat feliratához a jelszót megkapni ha lehetséges. Előre is köszönöm és további jó munkát kívánok.

  VálaszTörlés