2016. július 22., péntek

JÚLIUSI DRÁMAKÖRKÉP II.

W - Two Worlds
Csatorna: MBC
Műfaja: fantasy, romantikus, thriller
Részek száma: 16
Szereplők: Lee Jong Suk (School 2013, I Hear Your Voice, Pinocchio), Han Hyo Joo (Iljimae, Shining Inheritance, Dong Yi), Jung Yoo Jin (Heard it Through the Grapevine, Moorim School), Lee Tae Hwan (Hwajung, Come Back, Mister!)


A történet:
A főhős, Kang Chul olimpiai érmes sportlövő. Életét teljesen felforgatja az a nap, amikor egy titokzatos gyilkos beront szülei házába és lemészárolja az összes családtagját. Előbb őt gyanúsítják és első fokon halálra akarják ítélni, aztán később mégis felmentik bizonyíték hiányában. Innentől kezdve az életét arra teszi fel, hogy megtalálja a gyilkost. Egy nap szembe is kerül ismeretlen ellenségével, aki őt is csaknem elteszi láb alól. Csakhogy ekkor szó szerint előtoppan a semmiből egy lány - akiről kiderül, hogy orvos rezidens - és megmenti az életét, majd újra eltűnik. Amikor ismét meg akarják ölni és az eset megismétlődik, vagyis Yun Joo újra felbukkan, Kang Chul elkezd gyanakodni, hogy valami természetfeletti erő avatkozik a sorsába.

Az író korábban már két hasonló hangvételű és témakörű sorozattal is megajándékozta a nézőket: a Nine Times Time Travellel, és a Queen In Hyun's Man-nel. Itt sem hazudtolja meg önmagát. Még csak két rész ment le, amikor ezeket a sorokat írom, és máris rengeteg minden történt, rejtélyek, izgalmak, humoros és megdöbbentő jelenetek, minden, ami a jó szórakozáshoz elengedhetetlen, és ami hosszúvá teszi a heti vetítések közötti várakozást. És amennyire nem szeretek a két bevezető rész alapján jósolni, valami mégis azt súgja, hogy ez a sorozat az idei év nagy dobása lesz. Persze ehhez az kell, hogy az alkotók - beleértve a rendezőt és a színészeket is - a későbbiekben is hozzák ezt a színvonalat.

 

1 megjegyzés:

  1. Szia Jackimi! A nyári szezonból ezt vártam a legjobban és eddig nem is csalódtam! Han Hyo Joo és Lee Jong Suk sem szokott melléfogni! :)

    VálaszTörlés