2016. augusztus 10., szerda

SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

Júliusban lett 5 éves a blogom. Úgy esett, hogy akkor épp nem volt időm ezt megünnepelni, de most sort kerítek rá. Arra gondoltam, hogy egy nyereményjátékkal lepem meg a visszatérő blogolvasóimat, hogy megháláljam az 5 év alatt elért közel 430 000 kattintást és a lelkes kommenteket.
A játék 3 kérdésből áll, mindegyikre valamely általam fordított sorozatban találjátok meg a választ. Szerintem nem túl nehezek, ha láttátok a sorozatokat, biztos menni fog - vagy ha nem, akkor is utána lehet járni a neten. Szóval aki tudja, az ne habozzon, írja meg a jackimi kukac freemail.hu e-mailcímre, legkésőbb 2016. szeptember 1. éjfélig. A helyes választ adók közül hármat fogok kisorsolni, akiknek majd meg kell írniuk a címüket, hogy a nyereményt el tudjam juttatni hozzájuk.
A helyes válaszokat és a nyertesek nevét is szeptember 2-án fogom kihirdetni.

Tehát a kérdések:

1. Milyen fóbiában szenvedett Kim Joo Won, a Secret Garden főhőse?
2. Melyik színész játszotta a Will it Snow for Christmas című sorozatban a hősnő bátyját?
3. Mi a neve a kurtizánok házának a The Princess' Man című sorozatban? (Arra gondolok, ahol a főhős menedéket lel, magyarul 3 szóból áll)

És a nyeremények:

3. díj: Koreai stílusú dupla gyöngy fülbevaló
2. díj: Szerencsehozó aranyhal akasztható dísz
1. díj:
20 cm magas, hanbokot viselő hölgyet ábrázoló szuvenír baba

10 megjegyzés:

 1. Gratulálok az 5 évhez! :) Óhó, nagyon tetszik ez a nyereményjáték! :) Még utána kell néznem pár dolognak, de biztos, hogy én is pályázni fogok! :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Jackimi!
  Gratulálok az 5.-ik születésnaphoz, hogy repül az idő?! Tetszik a nyereményjáték, megpróbálom megfejteni a kérdéseket. Én nagyon szeretem az oldaladat, sűrűn beszoktam nézni hozzád, a fordításaid mindig igényesek, és pontosak, azon kívül mindig vannak érdekes és hasznos olvasni valók. Az oldal nézettségéhez szintén gratulálok. Üdvözlettel: Marcsi

  VálaszTörlés
 3. Kedves Jackimi!

  Olyan régóta töltögeted érdekes és hasznos tartalommal ezt a szép blogot (akkoriban indult, amikor még kevés ilyesmivel foglalkozó létezett), hogy olyan érzésem van, mintha már jóval több mint 5 éves lenne.

  Gratulálok és további lelkes munkát, sokszor 5 évet kívánok!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Jackimi!

  Én is szívből szeretném megköszönni az elmúlt öt év fáradtságos, de (remélem) örömteli munkáját, mellyel sok embernek okoztál boldog órákat/napokat e fél évtized alatt. Köztük nekem is! :)
  Jackimi Végtelen Története remélem még sokáig fog tartani.

  Gratulálok az 5. születésnaphoz! :)

  Üdvözlettel,
  Nevala

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok az 5 évhez Jackimi!

  Szívből kívánok még sok ilyen bloggal töltött évet. Nagyszerű amit csinálsz! Valószínűleg majdnem az összes magyar doramás blogot olvastam már (de legalábbis nagyon sokat), és őszintén mondom, hogy a tiéd a legélvezetesebb, legtárgyilagosabb és legvisszafogottabb mind közül, amivel találkoztam. Sok, up to date újdonság szerepel, nincsenek ömlengések, korrekt kritikákat írsz és nem a főszereplő (pasik) cukiság faktora szerint értékelsz. Nagyon tetszik, hogy mindig találni pár érdekességet is a mainstream dolgok között.

  Abszolút férfi kompatibilis a blogod :-)

  Üdv,
  Merma
  a leglelkesebb férfi olvasód :-)

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Ja, és jó ötlet a nyereményjáték is, csak azért nem indulok mert félek hogy a harmadik helyen végeznék. A vasalt, félig gombolt ingem, szőrős mellkasom és borostás arcom mellett furán néznék ki egy koreai stílusú dupla gyöngy fülbevalóval...

  :-D

  VálaszTörlés
 8. Kedves Jackimi!
  Még időben jöttem, hogy induljak a nyereményekért. (Remélem.) A blogodat és a fordításaidat is nagyon szeretem. Gratulálok az 5 éves évfordulódhoz, és remélem 5 év múlva is lelkes olvasód leszek.

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást! Már nincs sok hátra, úgyhogy aki tudja a megfejtést, ne tétovázzon!

  VálaszTörlés