2016. október 31., hétfő

A 10 legirritálóbb doramahősnő

Folytatva a megkezdett sorozatomat, most a tíz legidegesítőbb hősnőt próbáltam összeszedni.
Sok olyan női főszereplő akad, aki ilyen vagy olyan okból kifolyólag alaposan felbosszantja a nézőt legalább egyszer egy sorozat folyamán, de most azokat próbáltam összeszedni, akik szinte az első megjelenésüktől fogva az utolsó képkockákig képesek voltak fenntartani ezt az állapotot bennem.

1. Geum Jan Di (Koo Hye Sun) - Boys Over Flowers
Ő a kategória koronázatlan királynője.

 2. Bong Woo Ri (Hwang Jung Eum) - Can You Hear My Heart?
Már a színésznő gombafeje kiverte nálam a biztosítékot.

3. Lee Soon Jung (Nam Bo Ra) - My Heart Twinkle Twinkle
Minden percben azért imádkoztam, hogy pofozza már fel valaki

4. Kim Ha Ni (Jo Bo Ah) - Surplus Princess
Andersen Kis Hableánya hozzá képest atomtudós

5. Cha Eun Sang (Park Shin Hye) - Heirs
Most komolyan: ezért a csajért harcolt 2 pasi 20 részen át?

6. Oh Ha Ni (Jung So Min) - Playful Kiss
Nem lehetett egyszerű ilyen buta karaktert alakítani

7. Yoo Hye Chan (Park Sun Young) - 18 vs. 29
Nem tudom eldönteni, a főszereplő 18 vagy 29 évesen volt idegesítőbb

8. Seo Mi Do (Shin Se Kyung) - When a Man Loves
Jobb lett volna, ha egyik pasi se találkozik vele

9. Go Mi Nam (Park Shin Hye) - You're Beautiful
Attól, hogy valaki zárdában nevelkedik, még nem kéne ilyen együgyűnek lennie

10. Ma Young Hee (Kim Jung Hwa) - Snow White
Szegény színésznőt nagyon sajnáltam ezért a szerepért.

4 megjegyzés:

  1. Sajnos igaz amit összegyüjtöttél. És még dobogós a Full Hause 2 főhősnője Hwang Jung-EüM, és azóta sem lett a kedvencem.
    Ez befolyásolja egy sorozat megnézését, hogy ki a főszereplő mert ha valamelyikük akkor általában belenézek és már elég is volt belőle. Attól függ kik a férfi főszereplők, mert igy végig nézem esetleg.
    Köszi az összegyüjtést.

    VálaszTörlés
  2. Nem minden sorozatot láttam azok közül, amelyeket említettél, de a 18 vs. 29 belőlem is hasonló érzéseket váltott ki, a Snow White-nál pedig el sem jutottam a befejezésig. :D

    Remélem, majd egyszer az idegesítő férfi szereplőket is összegyűjtöd! :D
    Köszönöm a bejegyzést!

    VálaszTörlés
  3. Rengeteg filmsorozatot végig néztem, és rendszerint a vígjátéknak szánt filmekben a szerzők - forgatókönyv írók - abban a tévhitben leledzenek, ha vígjáték akkor konkrétan síkhülye, vagy antiszociális, vagy rettenetesen öltözött hősnőt kell kreálni. Nem igazán tudják megtalálni vagy nagyon ritkán az egyensúlyt a vicces és az idegesítően hülye között. Bocsánat a kifejezésekért én egy igazi rajongója vagyok az ázsiai filmeknek, köztük a koreainak is, de nem vagyok elvakult rajongó - pl. egyszer olvastam egy blogbejegyzést ott azt írta a hölgy hogy minden koreai férfi szép!! - van saját ízlésem, elvárásom egy filmmel kapcsolatosan, tanulmányoztam az ázsiai országok történelmét és jelenét, igyekszem a történelmi filmek hátterét is kikutatni amennyire lehet. Tehát nem vagyok anti fun, de egy biztos ők egészen mást tartanak viccesnek mint mi. Szerintem merénylet amit néha elkövetnek a jóérzés, és jóizlés ellen. Ettől függetlenül szeretem őket mint egy jó anya a fejlődésben lévő gyermekét :-)

    VálaszTörlés
  4. Sok mindenkivel egyetértek, bár nem láttam mindegyik sorit, de el tudom képzelni.Ha egyet láttál, valószínűleg a többi olyan. Viszont, hiába az irritáló ni főszereplő, mégis valamitől megfog a sorozat, sőt kedvenceddé válok. Többször nézős. Csak 1 színésznővel nem értek egyet, pedig 2 x is benne van a listában : Park Shin Hye objektív saját vélemény. Köszönöm , azért érdekes volt :)

    VálaszTörlés