2012. október 10., szerda

SOROZATHÍR

Nem annyira újdonság, csak valahogy eddig nem sikerült összehoznom róla a bejegyzést. Szóval decemberben, több mint 1 év hiátus után Park Shi Hoo újra a tv képernyőre kerül, méghozzá Moon Geun Young (The Painter of the Wind, Mary Stayed Out All Night) társaságában. Mellettük még említésre méltó Kim Ji Suk is, akit a The Vineyard Man-ben, a Chunóban és a Personal Preference sorozatban láthattunk, mindig mellékszerepekben. Szegényre itt is a másodhegedűs sorsa vár.
A sorozat címe Alice in Cheongdam-dong, romantikus komédia, a forgatókönyvéért pedig a Queen Seon Deok és a Three With Deep Roots junior társírói felelősek. A sztori egy regényen alapul, egy középosztályból származó divattervező lány karrierjéről szól a divatvilág és a felső tízezer számára teljesen szokatlan közegében. Park Shi Hoo egy rivális divatcég igazgatóját játssza (hol láttunk már ilyet?), So Yi Hyun pedig az exbarátnőjét, aki előre láthatóan az érzelmi gubancokért lesz felelős.
Sajna a szinopszis egyáltalán nem tűnik eredetinek, Park Shi Hoo és Moon Geun Young párosa pedig  kompatibilisnek, de mondtam már ilyet a Ha Ji Won és Lee Seung Gi kettősre is (The King 2 Hearts), oszt' tévedtem. Na meg a vak is azt mondta, hogy majd meglátjuk...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése